Vaikka tämä ei ole miellyttävin tai tuottavin prosessi maailmassa, rasvarassien puhdistus tulisi tehdä säännöllisesti, jos haluat menestyvän ravintolan tai baarin ja pitää asiakkaat palaamassa luoksesi. Tässä ovat rasvaneron puhdistamisen perusteet, ja kun olet tottunut tähän prosessiin, voit tehdä sen myös paremmin ja nopeammin.
1. Irrota rasvalukon kansi. Voit käyttää tämän tekemiseen erilaisia työkaluja, kuten kärkipalkki, ruuvimeisseli ja niin edelleen. Puhdista kansi myös lämpimällä vedellä ja saippualla bakteerien ja roskien poistamiseksi.
2. Poista rasvanerottimen vesi. Jos rasvanerottimessa on paljon vettä, voit käyttää pientä ämpäriä, isoa kuppia tai vastaavaa tuotetta sen poistamiseksi kokonaan. Rasva, roskat ja öljyt ovat tämän veden alla, ja sinne kannattaa keskittyä.
3. Poista roskat varovasti. On hyvä kerätä rasva, öljyt ja niin edelleen pienellä kauhalla tai vastaavalla. Varmista, että poistat ensin suurimmat osat ja hävität ne varovasti asettamalla ne suljettavaan muovipussiin.
4. Imuroi rasvanerotin tarvittaessa. Jotkut ihmiset käyttävät pölynimuria roskien ja muiden epäpuhtauksien poistamiseen rasvaluukusta, ja tämä on hyvä kutsu. Kokeile tätä itse ja ole aluksi varovainen.
5. Puhdista rasvanerotin lämpimällä vedellä ja saippualla. Nyt on aika hieman hieroa ja hankaa. Varmista, että vaadit itsepäisimpiä ja rasvaisimpia alueita, ja huuhtele myös vedellä sen jälkeen. Kun olet valmis, laita kansi takaisin päälle ja rasvanero on vihdoin puhdas!